Tässä helppo ja ruokaisa salaattiresepti, joka on saanut paatuneimmatkin lihansyöjävieraat pyytämään lisäannosta lautaselleen:
Ainekset
Paketti kylmäsavutofua
1 punasipuli
1 ruukkusalaatti (luomu ois aika jees)
½ kurkku
½ purkkia kapriksia
1 Porkkana
2-3 dl kierrepastaa
balsamiviinietikkaa
rypsi- tai oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Laita pasta keittymään, jonka aikana kuutioi ja ruskista kylmäsavutofu rypsiöljyssä. Silppua salaatti ja muut rehut tarjoiluastiaan. Kuori ja viipaloi porkkana vaikka raastinraudalla ohuiksi siivuiksi. Heitä sekaan ruskistetut tofukuutiot ja pasta, joka on jäähdytetty kylmällä vedellä huoneenlämpöiseksi. Lisää kaprikset, viinietikka, ripaus öljyä sekä mausteet. Kaveriksi voi vielä laittaa vaikka viipaloituja mustia oliiveja, jos niistä tykkää. Tarjoile heti tai vaihtoehtoisesti jääkaappikylmänä.
Herkullinen kylmäsavutofusalaatti
Tunnisteet:
salaatti tofu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti