POHJA
100 g margariinia
1 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl talkkunajauhoja
0,5 dl maustamatonta soijajukurttia
TÄYTE
6-7 dl raparperipaloja
0,5 dl hillosokeria
2 tl vaniljasokeria
3 rkl tummaa siirappia
1 tl kanelia
0,5 tl inkivääriä
4,5 dl soijajukurttia
PÄÄLLE
1,5 dl hasselpähkinöitä rouhittuna
100 g margariinia
1 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl talkkunajauhoja
0,5 dl maustamatonta soijajukurttia
TÄYTE
6-7 dl raparperipaloja
0,5 dl hillosokeria
2 tl vaniljasokeria
3 rkl tummaa siirappia
1 tl kanelia
0,5 tl inkivääriä
4,5 dl soijajukurttia
PÄÄLLE
1,5 dl hasselpähkinöitä rouhittuna
Vatkaa sähkövatkaimella sokeri ja margariini kuohkeaksi. Lisää jauhot ja leivinjauhe ja jatka sekoittamista kunnes taikina on kokkareista. Lisää lopuksi lusikalla kevyesti painellen soijajukurtti. Voitele piirakkavuoka hyvin ja levitä taikina kostutetuilla sormilla, jotta se ei tartu kiinni.
Sekoita kulhossa täytteen ainekset ja levitä ne vuokaan. Rouhi pähkinät ja ripottele ne piiraan päälle.
Paista 175 asteessa tai kiertoilmalla 150 asteessa n. 45 minuuttia uunin keskitasolla. Jäähdytä hyvin ennen tarjoilua.
Sekoita kulhossa täytteen ainekset ja levitä ne vuokaan. Rouhi pähkinät ja ripottele ne piiraan päälle.
Paista 175 asteessa tai kiertoilmalla 150 asteessa n. 45 minuuttia uunin keskitasolla. Jäähdytä hyvin ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti