Vegaaninen ruokakauppa Helsingissä

Tiesittekö, että Helsinkiin on avattu täysin vegaaninen ruokakauppa? Asoka-niminen kauppa on kuin mikä tahansa pieni ruokakauppa, mutta paikka on siitä poikkeuksellinen, että myynnissä on vain täysin kasviperäisiä eli vegaanisia tuotteita.

Valikoimaan kuuluu ihan peruselintarvikkeita, kuten jauhoja, pastaa ja papuja. Näiden lisäksi tarjolla on aivan uskomaton määrä erilaisia eläinkunnan tuotteet korvaavia tuotteita. Maistuisiko vaikkapa vegaaninen rahka (makuina tyrni, suklaa ja sitruuna-vanilja), erilaiset makkarat, nakit ja leikkeleet, juustot (myös raejuusto), kalapuikot, grillipihvit, leivänpäällystahnat jne? Kaikki 100% kasviperäisiä!

Suklaatakin löytyy jokaiseen makuun. On tummaa, vaaleaa, valkoista ja täytesuklaata. Kaikki täysin maidottomia, suurin osa reilua kauppaa ja luomua. Karkkihyllyn äärellä ei tarvitse miettiä, onko nameissa liivatetta tai kirppuväriä (E120), sillä kaupan omistaja on pitkän linjan vegaani ja kaikki myyntiin otettavat tuotteet ovat siten varmasti vegaanisia.

Kannattaa ehdottomasti poiketa ostoksille! Täältä kaupasta ostamalla et tue eläinten hyväksikäyttöä millään tavalla, ja saat aivan uusia makuelämyksiä.

Aukioloajat ovat mukavat: Asoka on auki maanantaista lauantaihin klo 11-20. Se löytyy osoitteesta Torkkelinkatu 3. Sörnäisiin siis!

www.asoka.fi

Ei kommentteja: